« 火事の傷跡 セブ・シティ | Main | 本格的なクリスマス・シーズンへ »

November 19, 2005

各地フィリピン料理の融合

food1131617817

Taguigの「Filos Restaurant」の紹介です。

画像は、ダチョウのステーキです。

シェフのお勧め料理;
Cremang Laing P138
afternotesを備えたスパイシーな混合されグラタンに、タロイモのクリームにピューレ

Balut Pate

balut and chicken liver pate served with melba toast

Kilawin Tuna with Kakang Gata

diced tuna with coconut milk and spices

Balut cooked Jeremy Style with Puffed Pastry Crust

baked balut with aligue topped with puffed pastry crust

Gambas ala Cindy D

Shrimps sauteed in garlic laced with bagoong alamang

Filos Pizza Salad Simply delicious

Tuyo Pizza

Our very own tomato sauce topped with mozzarella, sofrito and tuyo

Taba ng Talangka Pizza

Tomato sauce based pizza topped with aligue and mozarella

↓クリックでランキングにご協力をお願いいたします。

にほんブログ村 海外生活ブログ フィリピン情報へ

|

« 火事の傷跡 セブ・シティ | Main | 本格的なクリスマス・シーズンへ »

「グルメ・クッキング」カテゴリの記事

Comments

Thank very interesting blog!

Posted by: http://www.daybedsgiant.com | December 06, 2013 at 04:14 PM

Post a comment



(Not displayed with comment.)




TrackBack

TrackBack URL for this entry:
http://app.cocolog-nifty.com/t/trackback/66416/7192629

Listed below are links to weblogs that reference 各地フィリピン料理の融合:

« 火事の傷跡 セブ・シティ | Main | 本格的なクリスマス・シーズンへ »